Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

St Patrick’s day! ☘️

I söndags var det St Patrick’s day och det firade vi såklart. Gröna kläder och pynt och flaggor och efter lunch åkte vi ner i blåsten till centrum där det var ansiktsmålning och ballonger och en parad.

Paraden i just Shannon är kanske inget att hänga i julgranen, men barnen var nöjda och vi fick lite frisk luft och Paddy’s-day feeling! Trots att det ser fint ut på bilderna var det snorkallt och blåste halv storm så vi stannade inte länge. Nästa år får bli året då jag firar ordentligt! Jag har aldrig direkt firat st Patricks day i Irland nämligen, jag har alltid varit gravid eller haft små barn. Nästa år hörni, boka in det! Då ska vi dricka grön öl och äta… guacamole?

Så pga Paddy’s day var det röd dag och ledigt igår. Det spöregnade, såklart, så vi hade en tråk-dag men avslutade med middag på restaurang så det var härligt. Härligt att barnen var någorlunda stora och satt och ritade och kikade på människor och åt korv och pommes och jag och C fick till och med utbyta några meningar utan att bli avbrutna. Dom blir stora snart, barnen. Och jag är så glad att dom har varandra.

KOLLA vilka gullmunkar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats