Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Stora tjejen och en tårta

Det blev uppehåll en stund så jag och Chloe hann ut med Jack en runda efter middagen. Det är skönt att få lite frisk luft innan det är läggdags, och en hund är en bra dragkraft. Sen har vi lekt, eller Chloe har lekt och jag har kollat på. Hon är så stor, vår lilla tjej! Hon läser böcker och pratar förnuftigt med sin docka, hon drar isär duplobitar och ger till mig. Hon dansar när vi sätter på musik och hämtar saker jag ber henne om. Hon förstår på ett helt annat sätt nu och är med på noterna. Hon är en rolig tjej helt enkelt!

 
Nu sover hon, efter vår timmes nattningsrutin. Jag har bakat en provtårta inför bröllopet och har äntligen landat i soffan framför sista avsnittet av Married at first sight, och här tänker jag sitta en stund till innan jag går och lägger mig och läser en stund. Jag behöver varva ner med en bok inför natten. De senaste nätterna har ju inte varit en dans på rosor så jag försöker förbereda mig för få timmars sömn. Vi säger så för idag.

 Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats