Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Svenska mors dag

Idag är det alltså morsdag i Sverige och eftersom jag har en Tjidtjie där har jag smsat och budat blommor till henne. Eftersom hon är den bästa Tjidtjien i hela världen kort och gott. Hon ställer liksom alltid upp, nästan tills hon inte längre håller ihop själv. Som tur är så har hon börjat försöka ta hand om sig själv också, vilket är bra för jag behöver ha henne i många, många år till. Jag tror inte man kan leva utan sin mamma. 

Om vi firar här hemma? Inte direkt. Ciaran har jobbat natt och tycker inte att han måste uppmärksamma mig även på svenska morsdag, och i år vill jag ge honom rätt. Det låter skrytigt men han är så himla bra på att uppmärksamma och skämma bort mig varenda dag att jag inte känner att jag behöver det just idag. Han ser mig när det är kämpigt och vill jag ha något så får jag oftast det (exempelvis kjolen på bilden. Så fin!)

Men jag och Chloe har haft en lite extra fin morgon. Liksom kramars och pussats och skrattat och busat men ändå fått saker gjorda. Nu sover hon och det verkar bli en extra lång vila så jag har både hunnit äta lunch, skrivit det sista på skolarbetet och sitter nu i solen med en kaffe. Jag har massa annat jag borde göra, men att dricka kaffe i solen i lugn och ro känns som något man ska passa på att göra i alla fall en dag som denna! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats