Ta det lugnt. Och shopping.   | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Ta det lugnt. Och shopping.  

De senaste veckorna har jag varit klistrad vid min lilla unge. Igårkväll kunde hon inte komma till ro och det höll på att göra mig galen. Jag tror jag behöver en liten paus, eller bara få känna att vi är två föräldrar igen (jag har ju varit borta och sen har C jobbat). Så ikväll gav jag över en trött ledsen unge till min fästman och han fick söva henne medan jag gick ner och började adventspynta lite smått. Medan jag badat Chloe hade han lagat mat, och alltså känslan av att slippa vara den som är uppe i sovrummet med Chloe och få lagad mat var så skön att jag nästan ville grina. Bra övning också inför nästa fredag. 

Idag var vi som sagt in till Limerick och träffade Sonya. Hon skulle hitta en klänning till julfesten, vi lyckades inte. Det fanns inte en enda klänning, och de klänningar vi hittade som skulle passa var byxdressar (på allvar så hade fyra klänningar ben!). Men vi fikade och umgicks i stormen och det var mysigt. Chloe var trött men exemplarisk och lycklig hela dagen i alla fall. Pussunge. 

Jag köpte massa ljus, två adventstakar och den första julklappen! 

   
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats