Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tavlor på väggarna

Efter gårdagens slö-dag kände jag att jag behövde få lite gjort här hemma idag. Så på morgonen har jag städat och rensat i barnens sovrum, slängt i en tvättmaskin och vi är även fått upp två tavlor till i vardagsrummet! Väggen har varit otroligt tom ett tag i väntan på en tavla och nu har vi fått den! Vi fick den i bröllopspresent av Tjidtjie och hon tog med sig den nu när hon var här sist. Det var lite meckigt att hänga den, Ikea-ramar är kanske inte dom allra bästa, men nu hänger den på väggen och är alldeles fin. Den passade även väldigt bra bredvid tavlan som är målad av Barbro Poggats, även den en bröllopspresent.

Nu är Chloe och Ciaran på promenad och jag har precis ammat och pumpat. Nate somnade om så han sover i min famn as We speak. Han kan få ligga där en stund medan jag bloggar och tar det lite lugnt. Jag har ju faktiskt redan gjort nåt bra idag! 

1201E9DB-6AD7-4F71-91E8-B6F44C19C56E 9ACE0435-4490-4D9E-8FC1-104A016542E1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats