Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tidig morgon och inställda planer.

Imorse vaknade Nate till klockan 5.53 och viskade “bapp bapp” och jag försökte smidigt leta reda på nappen och snutten innan Chloe vaknade av allt ståhej. Jag höll på att kissa på mig och smet snabbt på toa när jag iaf hittat nappen. När jag sitter där hör jag “Bappa! Hej!” och baam, alla är vakna. Vi gosade i sängen till 6.30 sen höll Nate på att svälta ihjäl så vi förflyttade oss till nedervåningen. Cornflakes och mackor vid köksbordet innan jag satte på Bolibompa åt barnen och satte på kaffebryggaren. Som tur är har vi en säng i lekrummet så medan barnen kollade på Djur med Julia kunde jag dricka kaffe i sängen! Lyx för en småbarnsmorsa I tell ya!

Sen har dagen lunkat på. Ciaran jobbar natt just nu så jag och barnen roade oss själva. Vi lekte med dockhuset, bakade tekakor och läste om Pippi. Tanken var att gå på musiken klockan 12.00 men pga den ovanligt tidiga morgonen var Nate så trött att han skrek vid 10.30 så han fick sova då och sov i två timmar så vi missade musiken. Det tog vi igen med en promenad när han vaknat och sen en sen lunch i trädgården!

Och mer kaffe! Jag känner att mina kaffe-ställen för idag har varit on point! Det är det lilla som gör det. Jag ska börja dricka kaffe mer mindfult framöver.

Resten av dagen har vi lekt i lekrummet. Det är härligt att vara där när det är städat så jag måste verkligen få in i våra rutiner att städa det där rummet varje kväll. Det är enbart mitt fel att det inte blir gjort. Chloe är faktiskt snart fyra år men jag tänker att båda barnen är så små ännu. Det är ju inte sant, ni ser ju hur stor Nate har blivit!

Chloe kan till och med ta bilder till bloggen nu. Det är ju p e r f e k t !

Det blev alltså varken musik eller Galway idag. Ciaran åkte själv då barnens farmor var tvungen att opereras då hon brutit lårbenshalsen så vi bestämde att det var bättre att han åkte själv. Operationen gick jättebra och jag och barnen hade det fint här hemma. Jag älskar ju vårt hem, och med det fina vädret som sakta börjar komma är livet definitivt lättare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats