tidsbrist och Stockholmsresan | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

tidsbrist och Stockholmsresan

Så har det gått över en vecka sen jag bloggade. Jag vet verkligen inte vars tiden tar vägen, dagarna rusar förbi och det känns som att vi mest försöker släcka bränder överallt. Det är städ och flytt och packning och trädgård och hus och barn och mitt i allt är jag gravid och orkar med mindre än hälften jag i vanliga fall pallar och så fort Ciaran är ledig fixar han med allt som måste fixas OCH leker med Chloe och låter henne vara med och gräva gropar och klippa buskar och är alldeles fantastisk.

 

Men jag hade ju en helg i Stockholm! Med sommarvärme och sol prick hela helgen. Jag hälsade på min vän Madde som fått ett barn till och vi grillade på deras uteplats och gosade med Liora och lekte med bilar med Kelvin och sen tog jag tåget till Stockholm. Resten av helgen var en härlig blandning av vänner och familj och sol och mat och shopping. Marika och Erik bor i Saltsjöbaden och där ute i deras lilla stuga sov jag bra och fick umgås med min lillasyster som jag saknar så. På lördagen var det alltså dop för lilla Alice, och jag fick äran att bli hennes gudmor! Det var härligt att få hänga med släkten och jag åkte därifrån full av lycka över vilken fin familj jag har. På kvällen grillade vi och spelade spel och på söndagen tåg jag tåget in till stan och träffade Mands och åt brunch alldeles vid vattnet. Stockholm är så fin på sommaren, solig och grön och så mycket vatten. Efter en härlig brunch tog vi oss in till stan och jag köpte ett varsitt set till barnen på Polarn o pyret och passade på att gå in i andra svenska affärer jag gillar. På måndagen hann jag åka ut till Caroline och Charlie i Järfälla innan det var dags att ta mig till flygplatsen och hem igen. Full av energi och kärlek och lite extra kär i min familj som haft det underbart utan mig men visade på alla sätt hur mycket dom hade saknat mig,

 

Den helgen i Stockholm, så otroligt välbehövd. Jag fick inte bara umgås med vänner och familj utan jag sov även en hel natt utan avbrott. Det har jag inte gjort på över två år.. I alla fall känner jag mig redo att hålla mig hemma hela sommaren nu, tack vare en helg fylld av bara MINA intressen och vänner.

 

IMG_4360 IMG_4383 IMG_4395

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats