Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tillbaka hemma igen

Så var vi hemma igen, efter en lång och härlig semester i Sverige. I 6 veckor har vi varit inneboende hos diverse familjemedlemmar och nu är vi tillbaka i vårdhistoria. Vårt fina, stora hus med lekrum och egna sängar och trädgård och tvättmaskin. Barnen var överlyckliga att se sin far igen och vi har bara varit hemma och myst och kramats och lekt de senaste dagarna.

Resan hem var lång men gick hur bra som helst. Chloe har en tendens att steppa upp när det krävs och allting gick så himla fint hela vägen hem till Shannon.

Nu har vi som sagt landat lite här hemma. Väskorna (nåväl en av två i alla fall) är uppackade, tvättmaskinen  går varm och barnen sover i sina sängar. Ja, även Nate ligger nerbäddad i sin säng. Han somnade i bärselen medan Chloe lyssnade på en ljudbok (som hon somnade ifrån) och jag har inte ammat sen imorse! Nu har jag nämligen bestämt att det är dags att sluta amma så vi har påbörjat det lilla projektet. Om 6 veckor ska jag och Ciaran på bröllop så det är min deadline. Jag har nämligen tänkt att vi ska lämna båda barnen hemma med Ciarans syster så att jag och min man kan roa oss ordentligt (med övernattning på hotellet och allt). På 6 veckor ska vi väl få ordning på det här tänker jag, lilleman och jag. Jag återkommer med hur det går, och har ni några tips eller bara lite peppande ord att komma med tar jag tacksamt emot det!

1 år och världens finaste lilla unge. 

Tillbaka till vardagen igen, snart i alla fall. Vi har några veckor till innan Chloe ska börja på förskola och vi måste påbörja ett nytt kapitel i livet. Med en förskole-unge som ska passa tider och ha med sig lunchlåda och förskolekläder och umgås med någon annan än mig och lillebror några timmar varje dag, Det känns helt sjukt att det redan är dags, att vår lilla treåring ska börja på förskola! Jag ser både fram emot det och vill inte att hon ska gå dit. Det känns verkligen som att det är slutet på en era!

Tänk att någon annan ska få äran att hänga med den här fina ungen på dagarna. Tur att jag får tillbaka henne efter bara 3 timmar. 

Men först ska vi ha sommarlov en stund till. Vaccinera Nate, rensa bland barnens kläder och köpa lite nytt inför hösten, gå till ögonläkaren med Chloe och kanske semestra en sväng på hemmaplan. Och försöka få ordning på det här med amning och mat-allergier och sömnen. Vi säger så sålänge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats