Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tillbaka till vardagen och terrible two på ingång!

Så var Ciaran tillbaka på jobbet och vi alla har lite vardag i några dagar nu innan långhelgen. Här är det ju alltid röd dag måndagen efter själva helgdagen, så nu är det vanlig dag idag och på måndag är alla lediga.

Natten gick förövrigt kanonbra! Nate vaknade till två gånger och ville ha sin napp och sen kom han in till mig vid 5-tiden och så fick vi väcka honom 7.30. Chloe gick på toa vid 23-tiden och sov sen hela natten i sin egna säng. Hur härligt!

Den här gullmunken är dock inne i någon konstig period där han är otroligt arg och ledsen och förbannad på förmiddagen. Både igår och idag fick han ett utbrott och jag tvingades lägga honom för sin dag-nap redan strax efter 10.00 istället för 12.00! Idag blev han så arg för att han 1. Inte fick ett till smörgåsrån (han hade redan ätit 4) och 2. För att han inte fick sätta på sig skorna och hämta Chloe på förskolan. Nå, den tidiga tuppluren resulterade i att jag kunde sitta ner och dricka kaffe och fläta på skobandet mitt på dagen så inte mig emot!

Någon annan snart-tvååring som börjat få otroliga utbrott när de inte får som de vill?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats