Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tillbaka till vardagen

Imorse skjutsade jag Aahka till bussen och därmed är vi tillbaka i vardagen på riktigt. Igår började Chloe förskolan igen (inga problem såklart, hon älskar förskolan) och jag och Aahka lyxade till det med massage och spa på Dromoland Castle. Efter det åt vi lunch inne i stan och när barnen skulle nattas på kvällen somnade jag också, helt utmattad.

Men idag är jag tillbaka på banan, om än lite förkyld. Den där massagen drog verkligen fram allt i ljuset. Men jag är snäll mot mig själv idag och bara skrotar omkring här hemma. Jag har städat lite bland böckerna, satt på en tvättmaskin och skrivit en matlista för den här veckan. Igår påbörjade jag även projektet Lekrum då det behövdes städas och möbleras lite så att leksakerna är mer lättillgängliga. Jag tänker också att jag vill göra det lite mysigare så att vi vuxna vill sitta där inne. Chansen att barnen leker där är större om jag sitter i den soffan istället för den inne i vardagsrummet.

Vi säger så. Om en timme ska Chloe hämtas och jag måste förbereds lunchen snart. Det känns inte som att jag gör annat än lagar mat och matar barn om dagarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats