Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Torsdag, andra dagen.

Det är sent och jag har bestämt att jag måste ligga i sängen 23.00 om jag ska fungera alls nästa dag. Så fort barnen hade somnat poppade jag och Ciaran popcorn och satte på en film. Gravity med Sandra Bullock och George Clooney, den är helt okej. När filmen var slut gnydde Nate men eftersom han numera sover största delen av natten i sin spjälsäng kunde jag låta honom vara en minut och då somnade han om av sig själv. Det bevisar att jag många gånger gått in till honom alldeles för tidigt, men eftersom han soci5 i vår säng så har jag varit rädd att han ska ramla ur om jag inte är snabb på bollen.

Andra dagen på förskolan har gått lika bra som gårdagen. Jag och Nate lämnade henne hos fröken strax innan 9.00 och efter en snabb puss och kram så gick jag och Nate hem igen medan Chloe började leka med en lastbil. Jag log hela vägen hem medan jag småpratade med min minsta unge, det är så skönt att de här första dagarna har gått så bra och att Chloe inte tycker att det är några konstigheter alls.

De tre timmarna Chloe är på förskolan hinner jag både röja i köket, fixa lunchen och se min ettåring. Jag kan prata och busa och ge honom lite mer uppmärksamhet än han vanligtvis får. Idag lärde han sig att teckna ”lampa” medan han säger ”mamma” vilket jag inte hunnit med att visa honom innan Chloe började på föris. Chloe tecknade jag massor med, men minstingen får liksom bara hänga med och vara glad. Det är skönt att få lite tid för honom, lill-korven.

Tex kan man ligga på golvet och äta mellis. Rulla runt lite och babbla utan att få en treåring över sig. Rätt skönt faktiskt, om ni frågar Nate. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats