Trädgårdshäng | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Trädgårdshäng

Gårdagens storm försvann och idag har vi till och med haft sol. Sol och så pass varmt att vi kunde hänga ute i trädgården i nästan 2 timmar. Tack och lov. Ciaran har nämligen åkt till Liverpool och jag är ensam med barnen till imorgon kväll. Att vara utomhus största delen av dagen underlättar. Barnen älskar det och jag passade på att springs lite intervaller medan dom lekte.

Sol, frisk luft och lite rörelse gör rätt mycket för humöret!

Barnen somnade alltså snabbt vid 19.30 och sen kom min svägerska över. Hon sover här i natt, barnen kommer bli glada när dom vaknar imorgon! Och jag är glad att ha sällskap i soffan ikväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ronja

  Hej! Ursäkta , men jag skulle behöva lite hjälp om en personlig fråga. Jag följer dig både på instagram och här. och vet ingen annan som kan ens det minsta samiska. För flera flera år sen raggade jag och en norsk kille på varandra. Vi pratar inte idag men jag hittade en anteckning från den tiden (typ dagbok) att han hade skickat mig en mening på samiska (vet ej vilken typ av samiska) Har försökt googla fram övesättningen men hittar ingenstans på nätet där man kan översätta samiska till svenska så vet inte hur jag ska få reda på vad det betyder, Det han skrev var : deânu mäja leiijo gos lea goussahas. Kanske longshot men vet du vad det betyder? Tack och skönt att ni kan va ute igen!

  1. Angelica
   Angelica

   Hej! Vad kul att du kommenterade! Jag har försökt luska lite i vad det kan betyda, det är nämligen nordsamiska du vill ha översatt och jag pratar sydsamiska. 🙂 Det är i alla fall en sångtext av gruppen Intrigue, och första meningen betyder typ ”det var Daniels Maja…” sen vet jag tyvärr inte mer! 🙂

Annons
stats