Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Trött liten unge

Igår somnade som sagt lillpigan redan vid 19.00-tiden och jag fick hela kvällen för mig själv. Jag provade den nya body shop serien (skriver mer om den sen) och sen satt jag i soffan en timme innan jag faktiskt gick och la mig. Eftersom Chloe somnade så tidigt visste jag att det fanns en risk att hon skulle vakna tidigt, och jag fick rätt. Kl 5.00 tyckte Chloe att det var morgon och dags att börja dagen. Vi var vakna till 7 innan hon somnade av utmattning i min famn. Då var jag nära att klubba ner henne (OBS skämt såklart) själv, mitt tålamod är inte asbra klockan 5 på morgonen.. Efter två timmar sömn så kändes livet lite lättare dock. Men när hon bara sov en halvtimme i vagnen under vår promenad så visste jag att vi skulle ha en sur unge i eftermiddag. Så väl känner jag nu min dotter. 

Och jag fick rätt, nu sitter jag med en utmattad, sovande unge i famnen. Efter en timmes gnäll och bök och gråt. Jag trodde hon skulle somna i vagnen, så jag kunde handla, men när vi kom fram till affären grät hon och var helt förkrossad så jag gick hem igen och efter ungefär 2 minuter i min famn sover hon äntligen. Jag skulle säkert kunna lägga ner henne i vagnen och gå och handla, men nu ger jag efter. Hon behöver nog lite närhet, och jag måste inte handla idag, vi kan göra det imorrn istället. Så jag sitter kvar i soffan, kollar på Extrem weight loss och äter choklad medan min unge sover tryggt i min famn. Det får räcka att vi tog oss ut på en promenad imorse och jag har i alla fall slängt i en tvättmaskin, mest eftersom hon bajsade ner mina byxor igår och min kofta idag. Det får räcka så, just nu är ju faktiskt mitt jobb att ta hand om vår dotter. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats