Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Utehäng och surdeg

Vi hade ju tänkt ha grillpremiär härom dagen men eftersom vi blev sjuka ställde vi in den. Det resulterade i att vi i flera dagar har kunnat äta revbensspjäll, burgare och korv (och halloumi och potatissallad och sparris) vilket ju har varit härligt! Igår fick vi även spontan-besök av ett helt gäng vuxna och barn på kvällen. Barnen var egentligen hur trötta som helst men sol och värme och lekkompisar botade det och klockan var närmare 22 när barnen äntligen sov.

Som en liten tjuvtitt på sommaren, helt enkelt.

Det var igår det, idag har vi städat i gästrummet, gått igenom sommarkläderna och tvättat och vikt m a s s o r. Så ett rum är färdigt för besök (om jag är pepp? Otroligt mycket)! Sen har jag matat klart min surdeg och blandat ihop en deg som jäser i kylskåpet as we speak. Jag har dock aldrig ens tagit i en surdeg förut så jag vet inte hur den ska lukta och kännas och se ut men istället för att bara leva med att jag inte kan baka eget surdegsbröd så får jag väl börja försöka. Går det inte den här gången kanske det går nästa! Men har ni några tips tar jag så tacksamt emot dom!

Imorgon blir det ännu en dag i trädgården. Den är stökig och inte särskilt mysig, men SOM jag älskar vår trädgård.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats