Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Uttråkad till Max. 

Jag har nu börjat förstå varför en del tycker det är tråkigt att vara föräldraledig. C är tillbaka på jobbet och jag är hemma med duggregn utanför fönstret och en bebis som vill antingen

A. Bli matad

B. Sova

C. Byta blöja

D. Bli underhållen 

Idag har jag tagit mig ut på en kort promenad (då vi köpte en kofta, stackarn har växt ur typ alla tröjor) och sen har jag varvat med att amma och sitta still så hon får sova på mig. Lägger jag ner henne vaknar hon och hon är definitivt roligare när hon har sovit ordentligt. Jag är så uttråkad att jag håller på att dö. Det beror säkert mycket på att vi åker till Sverige om 2 dagar och jag längtar ihjäl mig. Det blir tråkigt att lämna lillpigans pappa här hemma, men jag saknar min familj nu så det väger upp det tråkiga. Jag struntar i om det är kallt och regnigt i Sverige också, bara jag får vara hemma i Mittådalen med gräs under fötterna och familjen runtom oss. Mig och min lilla unge. 

  
Sverigepepp! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats