Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

V. 7

Ny vecka, och jag har blivit så förkyld. Nate är inte 100% han heller så idag ska vi försöka vila allt vi bara kan. Alltför mycket går det ju inte eftersom vi har lite att göra. Ska vi se på hur vår vecka ser ut?

Måndag:

Packa packa packa och städa och göra iordning mellis till morgondagen. Chloe har förskola och jag och Nate ska vila medan hon är där.

Tisdag:

12.15 går flyget till Sverige! Från Dublin, så vi måste vara där senast 10.00 vilket betyder att vi ska åka hemifrån klockan 7.00. Planen är att vara färdigpackad och bara slänga barnen i bilen och äta frukost on the road. Marika hämtar oss på Arlanda och sen åker vi hem till henne och Erik i Borlänge.

Onsdag:

Jag tänker mig en lugn morgon och sen hem till Thessan och framför allt barnens kusiner Tyra och Milo för leeeeek! kanske hinner jag köpa en ny jacka också eftersom min blev stulen i Galway..

Torsdag:

Playdate hos min gymnasiekompis Malin och hennes två barn!

Fredag:

Tanken är att åka till Falun för att kolla in Renbiten Deli, sen ska jag klippa mig vid 15-tiden och efter det ska vi hem till min moster på middag. Tjidtjie kommer också till Falun då!

Lördag:

Inga bestämda planer. Vi sover kanske över hos Thessan på fredagen och dom ska iväg några timmar på lördagen. Förmodligen hänger vi med Marika och tjidtjie tills dom åker till Rättvik för att heja fram Jon i mello.

Söndag:

Mooooot Storsäteeeeeern och snö och renar och skoter och pulka och mys. Jag längtar efter en bulle i aahkas trasiga, mysigs kök.

Chloe hann i alla fall få sina nya glasögon innan vi åker. Dom passar henne så bra och jag tycker hon ser mycket större ut nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Åh gör det! Renkött är verkligen så gott och enkelt att tillaga! Min pappa har den bästa renskaven, men rökt är också så gott! Min syster Nathalie som jobbar där är duktig och hjälper dig definitivt om du går förbi. Dom har jättegoda ostar också!!! 🙂

stats