Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vaccinering och bröllopsplanering

De senaste två dagarna har jag inte prioriterat att blogga. Jag märker att det blir så när C är hemma. Istället umgås vi och städar och lagar mat och handlar och allt sånt man måste göra för att få vardagen att fungera. Men eftersom jag fortfarande inte får betalt för att blogga så spelar det ju ingen roll. Det är mest mitt framtida jag som blir lidande som inte kan gå tillbaka i arkivet och läsa om vad vi gjorde om dagarna.

Idag var vi till vår knasiga husläkare för lillpigans andra vaccin-omgång. Hon var den modigaste, finaste, duktigaste lilla ungen i världen. Hur var det där förresten, ska man inte säga att barnen är duktiga och fina? Jag har inte riktigt förstått det där, och trots att jag kan tänka mig att tänket är rätt och klokt så kommer det inte gå att tillämpa hemma hos oss. Hon är ju så sjukt söt, och duktig när hon bara finns, så jag kommer inte klara av att inte spontant säga sånt till vår dotter. Hur gör ni?

DSC_0240

Sjukt söt och duktig unge.

Vaccineringen gick som sagt hur bra som helst och än så länge har det inte märkts på henne att hon vaccinerades tidigare idag. Förra gången hade hon lite feber i två dagar och var sjukt pipig, men idag har hon kanske varit lite klängigare än vanligt men det kan bero på så mycket annat också så det behöver inte bero på vaccinet. Vi får se hur natten blir, och går allt bra tänkte vi åka in till Limerick imorrn och gå på Milk Market. Jag ska även införskaffa mig en fin anteckningsbok som ska bli min bröllopsplaneringsbok! Ja! Jag har börjat spåna så smått i bröllopet som vi tänt ska äga rum nästa höst. Har ni några tips på vad vi ska tänka på så här i startgroparna?

Nu ska jag mysa upp mig i soffan med en muffin, ett glas vin och min fästman. Vi ska kolla på Orange is the new Black och kramas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats