Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vardag igen.

Idag har Ciaran jobbat, efter flera dagar hemma med oss. Trots att han har målat väggar och städat i trädgårdsskjulet och sånt annat hus-aktigt medan jag försökt få Chloe att inte gå i vägen, så har han i alla fall varit hemma. Det är tråkigt när han jobbar, och jag är så glad över att han inte jobbar 9-17 måndag-fredag. Först tänkte jag att skift var jobbigt, men det är ju hur fint som helst! Ibland jobbar han dag ibland natt och ibland lite av båda. Så ofta behöver jag och Chloe inte vara utan honom så länge. För är han bota när hon ändå sover så kan jag kolla på serier ifred och göra yoga och jobbar han när vi båda sover – ja det gör ju absolut ingenting.

 

I alla fall så har jag och Chloe mest varit hemma idag. Tills vi gick ner på stan för att handla men fick gå hem tomhänta då jag glömt mitt kort. Chloe var nöjd som fick leka på leksaksbilarna tillsammans med ett annat barn dock, och Jack fick en promenad. Så helt bortkastat var det ändå inte, trots att det börjar bli jobbigt att gå längre promenader för mig med min lilla (tack och lov) foglossning. Men vi kom hem och resten av dagen har vi målat och lagat mat tillsammans och hängt tvätt i trädgården och andra saker man gör hemma med en tvååring (och utan).

 

Igår var hela familjen förresten på leksaksaffären i säkert en timme för att köpa något åt den blivande tvååringen. Jag hade planer på en balans-cykel men hon är fortfarande lite för liten för det, så efter mycket tänkande (och provande) blev det något annat istället. Hon får en balans-cykel när hon är stor nog att använda den helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats