Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Värmebölja och sand

Idag har vi tydligen haft värmebölja här i Irland. Kvinnan på vädret sa att det inte har varit så här varmt på 14 år! Det värsta i den här historien är inte att det var värmebölja, utan att värmeböljan innebar 30 grader. HAHA. Så jäkla varmt är det inte direkt, men halva Irland hade bestämt sig för att åka till stranden i alla fall, så även vi. Vi hade en mysig, varm och framförallt sandig dag hela familjen. Det var så fint att ligga i solen med en sandig unge krypande över mig och resten av familjen (man och hund) under solskyddet. Sen höll vi på att svettas ihjäl och åkte och åt glass och sprang omkring på torget i byn som tydligen är känd för Irlands största match making festival (hela september månad om ni är intresserade!).

 

 

 

 

Nu sitter jag hemma i soffan och försöker att inte låtsas om den stora diskhögen som samlats i köket. Tvätthögarna på övervåningen och väskorna som måste packas inför vår resa tillbaka till Sverige på torsdag. Jag. Orkar. Inte. Jag är så trött och jag vill bara gå och lägga mig. Så det är precis vad jag ska göra. Ciaran jobbar natt och jag måste alltså vara med Chloe och packa och städa imorgon. Men det får vara så, hon får hjälpa mig imorgon helt enkelt. För hellre en pigg Tjidtjie full med energi imorgon, än en trött färdigpackad sådan. Man får väga för och nackdelarna mot varandra helt enkelt, och just nu lockar sängen otroligt mycket.

 

(Update: jag är tydligen alldeles för vuxen för att inte plocka in i diskmaskinen och diska undan det som inte fick plats. Tydligen är det inte värt att vakna upp till ett skitigt kök.) 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats