Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vattkoppor och ögoninflammation.

Nate vaknade upp med 38.5 i feber imorse, så typiskt. Jag tycker otroligt synd om honom just nu, han har verkligen varit sjuk nästan konstant sen i julas. Förutom förkylningar och feber har han hunnit ha vattkoppor och ögoninlammation. Vattkopporna insåg vi var vattkoppor först när dom börjat torka. Chloe hade kanske 7 prickar på benen, som mest såg ut som eksem-prickar, och plötsligt fick Nate fler och fler utslag i sina vanliga eksem och vi tog honom tillslut till läkaren som sa att det var vattkoppor. Så förmodligen har både Chloe och Nate haft det nu, vilket ju är skönt! Speciellt som det gick nästan obemärkt förbi för båda barnen. Ja Nate fick ju massa koppor, men det var bara en natt som var jobbig, han äe ju tyvärr van att det kliar på hans lilla kropp..

Vattkopporna hann som sagt torka innan vi flög till Sverige men efter några dagar hemma fick Nate kladdiga ögon som inte försvann förrän vi var hemma och fick ögondroppar av vår läkare. Och nu har han alltså fått feber, så vi har fått spendera dagen inomhus med massa Pippi och böcker om flygplan

Om jag längtar efter vår och sol och värme? Nåt så otroligt. Jag förstår inte hur arbetande föräldrar klarar av att behålla sina jobb under januari & februari med alla sjuka barn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats