Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vecka 29 (28+3)

Idag har vi varit på sjukhuset och lyssnat och tagit blodprov och allt vad man gör. Eftersom jag fortfarande mår bra gick det snabbt och smärtfritt och nästa vecka har vi ultraljud igen! Det ska bli kul att få se kotten eftersom vi hade vårt senaste ultraljud i vecka 10, det är liksom ett tag sen.
Hjärtljuden lät också bra, när barnmorskan väl fick tag på dom. Kotten tyckte nämligen inte om att bli petad på och gjorde allt för att sparka till apparaten. Så nog mår hen bra där inne i alla fall!

IMG_0346.JPG

Magen växer med en väldans fart och jag tycker den är mer putig nu än förut. De senaste dagarna har jag haft en hel del sammandragningar också och det märks att det blir mindre plats därinne, magen spänner liksom mer. Annars mår jag oförskämt bra, lite småkrämpor men inget jag inte kan vila bort och eftersom jag klarade sista tentan i Spädbarnspsykologi (YAY) så har jag bara en kurs att studera just nu. Vilket är skönt som tusan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats