Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vi startade om måndagen helt enkelt.

Imorse vaknade Chloe kl 5.30 när jag var upp på toaletten. Hon är söt, vår unge, men på nätterna vill och ligga på mitt ansikte med händerna inlindade i mitt hår och så fort jag vaknar vaknar hon. Det känns hopplöst och jag vet ärligt talat inte hur vi ska komma ur det. Så hon får väl sova på mig i mitt hår och jag får inte sova så skönt. Tills vi kommer på nåt annat.

 

Ja uppvak kl 5.30 gav inte direkt en glad dotter eller Tjidtjie så kl 9.00 fick jag nog och vi gick och la oss igen. Vi sov till 11.30 båda två och sen startade vi om dagen på bättre humör. Vi har byggt torn och slott och ätit mat och sen åkte hela familjen till lekparken på eftermiddagen. Chloe fullkomligt ÄLSKAR att vara utomhus och vi fick dra henne från lekplatsen när vi var tvungna att åka hem och laga middag. Nu sover lillpigan, min man har åkt till jobbet och jag kollar på Masterchef och ska pyssla lite med dom där tackkorten som hänger över mig.

 

IMG_1726

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats