Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

WWMKD

Jag har problem. Jag har idag insett en av mina stora akkilleshälar (kan man ha fler akkilleshälar än 2?) och det är att jag har grava problem med att radera foton från mobiltelefonen. Sen jag fick barn så har numret på hur många bilder min mobil har ökat lavinartat. Ja men ni vet hur det är, man ska ta en fin bild och eftersom barn sällan är stilla tar man kanske 15 och sen ligger dom där 15 bilderna där eftersom jag inte orkar kolla igenom och sedan bestämma vilken som är finast. För tänk om jag har fel? Tänk om det är någon annan som är finast och jag raderar den?

Ja ni hör ju, jag har problem. Jag har även haft på inställningen att mobilen sparar ner alla bilder jag får skickat i whatsapp, så idag har jag stängt av den funktionen och raderar bilder på kompisars syskonbarn och hundar. Hahaha det här är ju ett sjukt beteende och jag vet inte riktigt än hur jag ska ta mig ur det MEN jag har en plan.

W hat

W ould

M arie

K ondo

D o

?

!

Så idag har jag bestämt att jag ska göra ett album för varje år, alltså ett riktigt album som man kan hålla i. Det kändes nämligen så otroligt skönt att hålla i albumet med bröllopsbilderna i. Där är liksom de bilder jag ville ha kvar, de bilder jag ratade tänker jag ju inte på när jag väl gjort urvalet!

Sen ska jag köpa en hårddisk och spara alla viktiga bilder så jag inte behöver ha dom kvar i mobiltelefonen. Och: r a d e r a bilder jag är “färdig med”. Ibland har jag tex t r e olika versioner av samma bild! Ett original, en bild redigerad för bloggen och en annan för Instagram. Det är ju SJUKT!

T j u g o EN tusen bilder är ju inte rimligt. Efter kvällens rensning är jag i alla fall nere på 19 600.

Hur är ni? Sparar ni varenda bild som jag (förstå ångesten när jag skulle radera bilder från när Chloe föddes tex! Även fast jag vet att dom finns sparade på datorn tog det emot) eller är ni hårda med vad som får finnas i mobilens album? Hur många bilder har ni sparade? Jag är så nyfiken!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Haha, shit! Har 3700 bilder. Tar också massor av samma händelse, men raderar alla dubbletter typ en gång i månaden.
    Varje jul gör jag fysiska album med de finaste bilderna från året. Beställer tre stycken likadana så att Elsa och Ville får varsitt med sig när de blir stora (😭😭😭😭😭). Mycket jobb och dyrt, men värt det! Barnen älskar att kolla i albumen. Har en idé om att skriva lite här och var i de där böckerna också, men jag har inte kommit så långt än…

stats