Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Yoga och planering inför veckan. 

  
Två dagar med yogapaus gjorde mig rätt ovillig till att rulla ut yogamattan idag men jag gjorde det ändå och nu känns det som ett väldigt bra val. Så. Skönt. Och nu kan jag relaxa med gott samvete resten av kvällen. Jag ska äta glass, spela Sims och strunta i att plocka i diskmaskinen. Jag har nämligen storstädat hela köket idag, torkat skåpluckor och golv (usch, jag vill inte ens tänka på vad min dotter kravlat omkring i. Det negativa med att leva i ett land där alla går in med skor..) och nu är det skinande rent inför den nya veckan.
Vi har även storhandlat och det känns så skönt att matschemat är så gott som planerat för veckan, det underlättar verkligen min vardag. 
Men nu har jag en B&J som väntar på mig. Och jag VET att det inte är en av mina söt-dagar men vet ni, det fina med att vara vuxen är att man får bestämma själv. Och den här veckan får jag äta glass på söndagkvällen. Så det så! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats