Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

#Yvveshippa

hur ska jag kunna sammanfatta helgen i ett enda inlägg. Helgen som vi planerat i MÅNADET och som gjorde att jag på allvar inte vågade ringa en av mina bästa vänner de senaste veckorna eftersom jag var rädd att försäga mig. I alla fall så blev hon bortrövad av sin syster i fredags och ilurad att dom två skulle till Tallin. Men dit åkte dom ju inte, utan istället möttes hon tillslut av 7 vänner på ett hotellrum i Frankfurt. Staden där vi alla träffades. Staden som för alltid kommer att ha en del av mitt hjärta. Jag tog alltså min fyra-månaders-bebis under armen och flög dit. Eftersom jag inte kunde tänka mig att missa Yvonnes möhippa! Kanske tycker många att man eventuellt inte har en bebis med sig på en möhippa, men sådana är inte vi. Så vi hade två pojkbebisar i vagnar under helgen och det har gått så bra! Jag har kunnat vara med på prick allt utom middagarna och festandet på natten – då låg jag hemma på hotellrummet och beställde room service och duschade i världens underbaraste dusch istället. Helt. Okej.

 

Förvånad blev hon. När hon hamnade i Frankfurt och ett hotellrum fyllt med bubbel och ballonger! Så på fredagen skrek vi mest ”SURPRISE” och sen åt vi afrikanskt och var mest lyckliga över att vara tillsammans. På lördagen hade vi ett fullspäckat schema så efter en fantastisk hotellfrukost begav vi oss ut på stan och en tipspromenad som hette duga! Jessica hade verkligen ansträngt sig och Yvonne fick med hjälp av ledtrådar utmana oss andra på challanges genom hela frankfurts innerstad. En snabb lunch och sen bar det iväg till Bockenheim där vi dansade pole dance under eftermiddagen. Oh. My. God. Det var en upplevelse! Jag vaknade på natten och GRÄT för att jag hade så ont i armarna och inte kunde lyfta upp mitt barn. Som tur var så var Caroline knäpp nog att vilja bo med mig och Nate, så jag har haft en alldeles egen nanny under helgen! Fina vänner alltså, det är det man ska investera i.

Ja sen hann vi vila en stund på hotellrummet innan de andra kom till vårt rum och skålade i bubbel igen innan de drog ut för middag och drinkar. Jag var nöjd över att stanna inne och beställa mat på rummet och duscha länge i varmt vatten. På söndag morgon åt vi sen frukost hela högen och sen var det dags att checka ut och åka ut till flygplatsen igen. Och ja, exakt så snabbt var helgen över. Jag är helt slut och har blåmärken över hela kroppen men är full av energi. Mina fina, underbara, smarta och roliga vänner. Det var verkligen en lyckad möhippa och den blivande bruden var mer än nöjd när vi skildes åt på söndagen. Hon hade aldrig trott att vi hade fått ihop nåt sånt till henne. Men såklart vi hade, hon förtjänar ju alla finaste hipporna i världen. <3

6E873FC5-A5C2-4AEC-AEEB-8F511BBF758C B35FC756-E9E3-4C6D-9FB8-3CFE72EBE5EE CDC20AF1-B87C-4AEA-A068-1A75EF234FF9 3AF25D6E-C282-4034-825B-86AA86193574

 

Efter en helt okej flyg- och bussresa är jag nu hemma igen hos andra halvan av familjen. Chloe har inte saknat mig en enda sekund och hon har somnat på tre sekunder och sovit hela nätterna – såklart! Det var en riktigt viktig helg för mig. Inte bara för att det kändes som att jag inte kunde missa Yvonnes hippa utan också för att jag behövde träffa dom. Tjejerna som ger mig så mycket energi. Som fyllt på mitt konto så jag orkar några veckor till innan det är dags att flyga hem till Sverige.

Men just nu njuter jag av att vara hemma igen. I mitt fina hus hos min fina man och mina fina ungar. Livet alltså!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats