Sápmi – Sverige – Irland

Solig promenad och fotograf

Regnet försvann och solen kom fram så jag klädde på mig själv och barnen och gick ut på en promenad. Tyvärr ligger det inte någon lekpark i vår direkta närhet, men en vanlig park där det finns hundar och fåglar och barn och blommor vilket duger alldeles ypperligt åt oss. Så Chloe hoppade omkring och pekade på fåglar medan Nate slumrade i vagnen. Plötsligt får hon syn på en katt som ligger och solar på en bil och tar, till min förvåning, fram sin mobiltelefon som hon tydligen stoppat i jackfickan innan vi gick hemifrån.

Dadda, Katt!” säger hon och håller upp telefonen som att hon tar kort och när hon fotat färdigt säger hon ”!” och stoppar ner telefonen i fickan och fortsätter sedan sin promenad.

Undra om jag ofta tar fram mobilen för att ta bilder på saker (mest kanske Chloe och Nate) för att skicka till deras far. Haha, jag kunde nästan inte hålla mig för skratt (och tog såklart upp kameran för att fota allt. Hehe).

Ännu ett bevis på att barn snappar upp prick allt man gör. Haha.

DSC_0142DSC_0144

Det var förövrigt en riktigt härlig promenad, och Nate sover fortfarande i vagnen ute i trädgården så jag och Chloe har hunnit äta lunch och nu medan jag bloggar sitter Chloe och lägger pussel här bredvid mig. Ja, dagen har redan blivit väldigt mycket bättre än morgonen!

DSC_0140

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats