Sápmi – Sverige – Irland

Värk i armen.

Okej, dagen idag blev inte direkt så mycket bättre än gårdagen. Jag måste ha legat på någon nerv inatt eller suttit konstigt i bilen för jag har så ont i armen. Halva natten och hela dagen har jag haft sån värk i högerarmen att jag inte har kunnat använda den alls utan att grina (jag skriver detta med vänsterhanden på mobilen. Det tar lite tid). Så idag har jag fått känns på hur det är att vara beroende av någon, rent fysiskt. Det är skitjobbigt. Jag ville liksom inte be om nåt i ”onödan” och har försökt hjälpa till så mkt jag kunnat men det har varit svårt. Som tur är så har vi bästa barnen och jag har den bästa mannen så det har gått bra. Chloe har visserligen haft pyjamas på sig hela dagen men vi har dansat och läst böcker och ätit hämtmat och klockan 18.20 gick Chloe och la sig nästan helt själv så trött var hon.

 

Jag hoppas armen är bra imorgon. Jag vill kunna lyfta upp mina barn och amma ordentligt och byta blöjor och diska (nåja nu ska jag inte överdriva).

Imorgon ska vi också hälsa på en förskola som Chloe kanske ska börja på nästa år! Så spännande (och nervöst!)! Är det nåt vi inte får glömma att fråga dom?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats