Sápmi – Sverige – Irland

Tisdag. 5 januari.

Imorgon ska de ta beslut om huruvida skolorna ska öppna nästa vecka eller hålla stängt januari ut.. vi är ju i vår.. tredje? Lock down just nu och den skulle sluta 12 januari men de har alltid varnat för att det förmodligen kommer bli förlängt. Dock har de alltid sagt att skolorna ska öppna ändå, men nu verkar det alltså som att de kommer hålla skolorna stängda månaden ut.

Jag försöker ställa in mig på att det är så det blir, så kommer det inte komma som en chock imorgon. Det går väl, barnen märker knappt att lovet har blivit förlängt några veckor men för mitt psyke går det inte obemärkt förbi..

Idag var i alla fall hela familjen frisk, hemma och utan gips så vi tog en lång promenad vid floden. Klättrade i träd, plockade pinnar och njöt av sol i ansiktet. Efter att jag hade nattat Nate skypade jag med Madde och Izabella och fick se deras gulliga ansikten och ösa ur mig lite gnäll. Det gav mig så mycket energi att när Chloes nattning tog nästan en timme så hade jag energi och tålamod till att inte tappa humöret vilket gjorde att stunden istället blev mysig istället för irriterande.

Vänner alltså. Vilken viktig och underbar grej. Jag hoppas så mycket att jag får träffa dom i år. Mina fina.

Kanske i Barcelona. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats