Sápmi – Sverige – Irland

Söndag och PODD!


Söndag söndag. Känns som måndag. Ciaran jobbar ju skift och eftersom vi egentligen skulle ha varit i Sverige den här månaden (flyget hem går i d a g tack för påminnelsen SAS) så har han varit ledig nästan tre veckor nu. Idag började han jobba, typisk måndag-grej att göra. Så det har definitivt känts som måndag idag. Jag har sakta börjat försöka få oss in i någorlunda normala tider de senaste dagarna, förhoppningsvis är vi på banan nästa vecka när skolorna öppnar för första gången på nästan 6 månader! Minns ni när man var liten och ville ha ett evighetslångt sommarlov… mm inte så kul nu va!

I alla fall har vi påtat på här hemma idag. Igår var jag och min kompis Lisa in till Limerick helt utan barn och shoppade och åt brunch tillsammans. Så oerhört trevligt. Jag köpte lite smått och gott och bla tyg till att sy mitt eget munskydd, vilket jag gjorde idag. Sjukt, inte trodde jag väl någonsin att jag skulle googla ”Sy ditt eget munskydd”.

Barnen somnade i alla fall i någorlunda tid idag, nästa måndag måste vi gå upp 7.30 för att hinna få båda barnen till sina respektive skolor till 9.00. Det känns ändå som en helt okej tid, inte som när vi var små och skulle med en skolbuss kl 7.10! Herre det är tidigt det.

Imorgon släpper vi det första avsnittet i min och Marikas nya podd i alla fall! Jag är så nervös, jag hoppas ni vill lyssna! Ljudet är sisådär det här första avsnittet men bare with us det kommer bli bättre ju mer vi poddar! Det första avsnittet är mest ett ”hur gör man ens det här-avsnitt” där vi pratar lite kort om vilka vi är, Marikas viktigaste person i livet just nu och hur många syskon vi egentligen har.. Kolla vår Instagram ”aabpapodden” för mer info och för att se var vi släpper avsnittet imorgon! Iiiih hoppas ni gillar det!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats