Sápmi – Sverige – Irland

Påskafton i mat

Idag har jag återigen mest skrotat runt. Tvättat, fixat och pysslat till här hemma. Det kallas nog att boa när man är gravid, och det är precis vad jag gör. 

Men däremellan har jag vilat, läst svenska tidningar och lagat mat. 

  

Ikväll blev det finmiddag med renrostbiff, rotfrukt i ugn och gorgonzolasås. Vi har inte ätit renkött på länge nu (jag har en tendens att bunkra i frysen och har svårt att äta upp det) men eftersom vi ska få massa besök framöver tänkte jag att vi kan lyxa till det lite. Speciellt medan jag fortfarande har tid att laga mat. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats