Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

3 söndagstankar

Söndagsfrukost. Idag värmde vi frallorna vi fryste ner förra veckan, i ugnen såklart så dom blir krispiga och smakar nybakat. Vi ska nog baka mer bröd idag, innan jästen blir gammal. Det är inte alltid vi får tag på färsk jäst här, det finns i en del polska affärer men inte alltid. Så jag brukar passa på när jag är inne i en och köper två stora kuber med färskjäst. Sen får jag baka snabbt.

Sötsaker. V a r j e dag kämpar jag mot sötsuget. Tydligen inte så bra, eftersom jag tryckte en hel ben & jerrys igår. Det får vara nog nu, nästa vecka ska jag ha minst 5 sockerfria dagar. Kanske måste jag bryta helt för att bli av med sötsuget. Min kompis Jessica klarade sig för tusan på vatten och te i 6 dagar, medan en annan knappt klarar 6 minuter utan en macka. Lite mer beslutsamhet och pannben hos fru M än hemma hos mig.

Feber. Chloe vaknade med hög feber igår morse. Så det blev ingen yoga för mig, simskola för Chloe eller musik för Nate. Jobbigt att dom blir sjuka i tid och otid. Får man tycka att det jobbigaste är att dom missade dom där dyra kurserna vi signat upp på?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats