Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

31-årsdagen

Jag vet inte hur det blir med det här bloggandet. Kanske är det dags att sluta snart. Å andra sidan är det kul att kunna se tillbaka på tiden, och kanske är det någon som uppskattar att få små uppdateringar om vårt liv här. Kanske blir det färre inlägg, men ett nedslag då och då. Det är ju min blogg så jag bestämmer, vi får se helt enkelt.

Igår fyllde jag i alla fall år. 31. Förra året slog jag ju på stort och hade Sverige-besök och party med överraskningspåhälsning av tjidtjie och världens mest omtänksamma present, i år var det inte riktigt lika storslaget. Men minst lika bra. Jag var inte helt pepp, ciaran jobbar även hela helgen, men när Chloe väckte mig genom att sjunga Happy birthday typ you i mitt öra tänkte jag att dagen inte kunde bli bättre. Jag bestämde mig för att vara mer nanny och mindre tjidtjie hela dagen, vilket underlättade för mig då jag slapp tänka så mycket på uppfostran och städning under dagen. Vi åt lördags-frukost med chokladflingor, lunch i lekrummet och middag framför Toy Story 4. Så. Fin. Dag. Jag fick tid att prata med en vän, baka pizzabotten och äta glass när barnen hade somnat. Innan dom la sig hade vi även spa i badrummet och badade tillsammans. Kändes otroligt idylliskt alltihopet. Jag hade även önskat mig ett par nya EarPods av min man då mina inte fungerar som de bör, vilket jag fick! Så snällt.

Jag orkade inte baka en tårta ens men som den ultimata hemmafrun jag är hade jag nedfrysta morotsmuffins OCH frosting så jag kunde påta ihop små födelsedags-bakelser! Note to self: ha alltid bakelser i frysen.

Trettioettåring!

barnens pizzor. Det är nog min nya favorit – hemmagjorda pizzor! Lite tidskrävande men enkelt och går lätt att göra vegetariska eller mjölkfria eller vad man nu behöver. Min hade parmaskinka, rucola och parmesanost på.

Jag gör pizzabotten efter detta receptet (blir så gott) och kom ihåg att inte kavla ut degen utan knåda och trycka ut den. Tomatsåsen jag gör är från Hanna & Amandas kokbok middagsparty. Men det är typ olivolja, oregano, vitlök tomatkross och grönsaksbuljongtärning. Koka. Mixa. Frys in resterna.

Som sagt. En bra födelsedag. Fina barn, fint hem (konstigt nog eftersom jag knappt städade), fin man (när han inte sov stackarn), fin present. Fint liv jag fick. 31. (Ja än är det ju inte slut. Men so far so good hörni).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats