Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Äntligen helg!

Fredag hörni! Den här veckan har jag verkligen längtat efter helg. Förmodligen för att det är första veckan tillbaka i verkligheten efter jullovet. Det har varit lika delar härligt som jobbigt ändå. Mest skönt att komma in i någon slags rutin igen. Idag fixade jag och Nate både hämtning och lämning på förskolan och däremellan städade vi huset inför helgen. Vi hann med köket, då även dammsuga och tvätta golven. Skönt att få det gjort. Jag städade så mycket att det ekade i köket när jag var klar.. haha.

Så åkte Ciaran till jobbet och jag och barnen var på biblioteket med barnens kompis Lily och hennes (tyska och mycket trevliga) mamma. Sen åt vi köttbulle-middag (Nate åt tretton köttbullar och frågade efter fler…) och efter det poppade vi popcorn och kollade på en halv disneyfilm innan vi gick och la oss alls tre i vår stora (nybäddade) säng. Så härlig eftermiddag, det känns som att det är ett återkommande tema just nu. Härligheten. Men så har jag en härlig familj också.

Så jag ska spendera kvällen i soffan nu. Kanske göra klart Chloes fotoalbum, äta chokladbollar och läsa klart min bok. Spela spel på ipaden, lyssna på en podcast. Imorgon är det yoga, simskola och sen musik. Fullt upp, men barnen älskar sina aktiviteter och jag älskar min yoga så det är ju bara roligt. Trevlig helg på er!

Helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats