Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Avbrott i vardagen (bebisar alltså <3) 

Jag tänkte blogga, jag hade tagit kort med systemkameran och allt (jag tycker om när det är bättre bilder än mobilbilder), men så ropade lillpigan och jag fick släppa det jag höll på med. Men jag har trots allt hunnit ta en löptur, laga asgod mat (man tackar) och skriva ungefär 10 tackkort. Så jag antar att man får kalla det en lyckad dag! Ja en tvättmaskin har jag slängt i också, eftersom lillpigan sket ner hela ryggen. Småbarnsliv hepp!

  
Då fick hon i alla fall sätta på sig en fin klänning med katter på. Och jag fick läsa lite i min bok medan hon äter. Helt okej efter en förmiddag full med aktivitet. En chokladbit på det här så vore det perfekt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats