Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Barndop

den 8 Augusti ska vi ha dop för Chloe i Storsätern. Jag har fått min prästfamilj och min kantor (tillika barnets gudmor) att komma hela vägen upp till Storsätern och jag är så glad! Det kommer även fler långväga gäster vilket ska bli otroligt kul. Kapellet är bokat och även bystugan för dopfest efteråt. Det kommer bli svenskt med lite inslag av irländska traditioner (mat och öl dvs.). Inbjudningskorten skickade jag via mejl när jag insåg att det skulle kosta hur mycket som helst att göra riktiga kort. Vi sparar hellre in på den kostnaden och lägger på en extra flaska champagne eller fina dukar. 

Jag pinterestar även för fullt inspiration till dopet och kan inte låta bli att även snegla på bröllopsinspo.. Men jag har tvingat mig själv att inte börja planera bröllopet förrän vi har döpt lillpigan! Jag får se dopet som en liten försmak på hur det kommer bli att planera ett bröllop. Jadå, jag förstår att det verkligen är en LITEN försmak. Haha. 

  
Det blir i alla fall någon slags mousserande till fördrink och sen smörgåstårta och kallskuret till sen lunch/tidig middag (dopet är kl 13:00) och lite vin till det. Sen kaffe och tårta såklart. Jag ska försöka hinna med att pyssla lite när jag är hemma i Sverige, det vore kul att pynta lokalen lite åtminstone. Kanske lite blommor på borden och ballonger på väggarna. Så själva “festen” är någorlunda under kontroll, allt ska bara göras. Nu ska jag välja psalmer och bestämma vad jag vill att Yvonne sjunger, och se till att min gapta blir tvättad innan.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats