Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bbq och nattningar

Igår pussade jag min familj och åkte till Vanessa som bjöd in till grillfest. Mairead och Neil har flyttat in hos henne nu när Sonya (den svikaren. Ja jag vet att du läser detta. Hehe) har flyttat så det var en hel hög med vänner där igår. Vi åt burgare och drack vin och pratade om bebisar och bröllop och smekmånader och sen blev jag tvärtrött och åkte hem till min lilla familj igen. Där hade dom haft ett eget party så jag fick snällt byta om och natta vår envisa dotter som somnade på 3 sekunder när jag väl var hemma. Klockan 23.30. Bra tid för en ettåring.
Nåväl, vi får ta tag i det faktum att det bara är jag som kan söva vår dotter efter sommaren. På torsdag åker vi till Sverige bara jag och hon och det kommer inte vara ett problem då.

 
Idag har hon alltså mest sovit hela dagen så det blir spännande att se när hon somnar ikväll. Jag har inte heller hjärta att väcka henne så det får vara som det är helt enkelt. Det är ju inte som att vi har någon tid att passa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats