Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bebis nummer två – vecka 20

Ja den här stackars andra bebisen i min mage då! Den som får ungefär noll uppmärksamhet jämfört när jag var gravid med Chloe, men som har turen att få en färdig Tjidtjie och en alldeles egen storasyster när hen väl är ute. Och det borde i alla fall räknas som nåt!

 

Jag är i alla fall i vecka 20 nu, och är otroligt mycket större den här gången än förra! Men så var ju magen redan uttöjd den här gången så det är väl inte så konstigt. Jag mär väldigt bra och vill bara äta pasta och bacon och en frukt då och då. Fanta vill jag helst dricka, vatten är trist men saft går också bra! Jag är inte alls så trött längre och det är först nu jag börjar känna av att magen är lite i vägen ibland och att magmusklerna sakta försvinner. Men så är jag ju halvvägs igenom graviditeten nu och det känns härligt! Det känns också som att Chloe verkligen växer ikapp med magen. Jag kan inte lyfta henne lika mycket eller låta henne sitta på min mage och hon börjar sakta förstå sådana saker.

Sen en vecka tillbaka så känner jag också en del fosterrörelser inifrån magen min. Det är mer fart på den här bebisen än det var på Chloe, kanske blir det en lugnare bebis på utsidan då? (Låt en stackars hemmafru få hoppas okej).

 

image

 

Vecka 18 med Chloe och Onne. Det syns inte så bra men magen är mycket större än vad den ser ut! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats