Brev från skolan. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Brev från skolan.

Onsdag och Ciaran börjar inte jobba förrän 12.00 så vi har ätit frukost och promenerat tillsammans nu på morgonen. Solen skiner och det är skönt i vår trädgård men blåser ordentligt utanför våra murar.

Igår fick vi hem brev från Chloes nya förskola! Den 29.de augusti börjar hon alltså på play school vilket betyder att vi har prick 3 veckor kvar här hemma innan verkligheten börjar. Vi måste införskaffa nya skor hon kan ta på dig utan hjälp, stövlar & regnbyxor (vi har ju det hemma redan men behöver extra som vi kan lämna på förskolan) och en matlåda! Ryggsäck har hon redan och vi har en hel låda med vattenflaskor här hemma. Det känns riktigt roligt och jag vet att Chloe kommer ha det så kul de 3 timmar hon ska vara där varje dag. Såklart också vemodigt, nu är hemma-dagarna slut för hennes del. Även om det som sagt bara är mellan 9-12 och inte obligatoriskt (så vi kan ju alltid ta ledigt) så är det lite sorgligt. I över 3 år har hon varit hemma med mig, nu ska hon ut i samhället och skaffa kompisar. Kanske en bästa-kompis som kommer följa henne genom livet.

.

Men vi har tre veckor kvar. Jag hoppas på relativt fint väder (det måste inte vara 30 grader tack) nu resten av hösten. För det börjar bli höst nu, det känns i luften.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats