Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

”Chloe Purple glasses!”

Så skulle vi hämta ut Chloes glasögon. Chloe var väldigt pepp på att hämta dom och vi kom snabbt iväg till optikern. Väl där fick hon prova så dom satt på bra och sen fick hon ett par “stoppers” så de inte ska trilla av ansiktet när hon leker.

Hon var så stolt när hon kom ut från optikern med sina nya glasögon på näsan. De sa åt oss att försöka få henne att ha på sig glasögonen iaf någon timme i början, men att det såklart kan ta en stund att vänja sig. Så vi gick till postkontoret och sen handlade vi havremjölk och vegan-ost på Tesco innan vi åkte hem, allt med glasögonen på.

När vi satt i bilen påväg hem fick vi ett meddelande om att vi fick komma och hälsa på Chloes förskola om vi ville. Såklart, ropade vi och fick skynda oss med lunchen och skjuta upp Nates vila så vi kunde titta in på förskolan. Så Chloe fick kolla på klassrummet och spana in leksakerna och var krokarna för ytterkläderna är, och jag fick fråga vad vi ska ha med oss på onsdag och allting känns väldigt bra i magen. Det kommer bli så bra.

Så var första dagen med glasögon avklarade för Chloe. Hon somnade med handen hårt om glasögonfodralet och det kommer bli väldigt bra det där också.

Hon såg mig på flera meters avstånd idag. Det brukar hon inte göra. Älsklingen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats