Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En bättre dag och vagnen!

Idag är definitivt en bättre preggo-dag! Jag vaknade på rätt sida, jag åt frukost direkt och sen tog jag det lugnt resten av morgonen. Sminkade mig, satte på mig mjuka, sköna men fina kläder och pussade sen på min pojkvän. Imorgon ska vi (jag tar mer mig Sonya istället för C) köpa bebis-grejer så jag bestämde att vi skulle sätta ihop barnvagnen idag för att se vilken sorts skötväska jag vill ha och vad vi ska köpa för bäddning till vagnen. Jag är  nöjd med vårt val av vagn (en Uppababy Vista) och jag kan knappt vänta tills vi får rulla iväg med kotten liggandes i den! Jag tror till och med att C förstod att det här är på allvar nu, när han fick fälla upp och ihop, sätta på bilstolen och fundera på huruvida den får plats med hjul i bilen. Den är i alla fall precis som jag tänkt mig. Eller, jag har kanske alltid haft i bakhuvudet att den dagen jag köper en barnvagn kommer den behöva vara större och mer “stabil” än denna, men eftersom vi inte bor i fjällen där det är snö halva året är denna mer rätt för oss. Den är även superlätt att fälla ihop, vilket är ett stort plus då vi kommer att resa en hel del med den, och vi har en rätt liten bil. Vi kommer dock inte att köpa resväskan som hör till just vår vagn utan hyra airshell när det är dags att flyga. Det blir både billigare och lättare i slutändan, och det är ju bara det första året vi kommer behöva ta med denna på resor. Sen kan vi köpa en mindre parasollvagn. 

I alla fall, vad behöver vi till vagnen? Lakan? Leksaker? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats