Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En bättre dag. 

Om gårdagen var en stormig dag så har dagen idag varit riktigt solig! Både i humöret och rent vädermässigt. Jah tror det har varit välbehövligt för både mig och Chloe att få landa i vårt eget och komma tillbaka in i någorlunda rutiner. Idag har det varit härligt redan från när vi vaknade kl 7.00 och tills Chloe somnade kl 19.30. En bra vila mitt på dagen och lunch och middag och allt där emellan. Jag har sedan hunnit med att spraymåla två flaskor och göra iordning två tårtfyllningar. Bra dag och kväll helt enkelt!  
Det är skönt när allting går som på räls, när vi är ett team, jag och lillpigan. För det måste vi vara, speciellt nu när vi inte är på hemmaplan. Jag tror att det faktum att vi kunnat vara ute exakt hela dagen idag gjorde sitt – alltså är det utelek som gäller så fort det är möjligt. Hon älskar att springa omkring på sin aajjas stora gårdsplan och hämta pinnar och löv och sedan samla dom i min hand. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är härligt med hus och trädgårdar och skog när man har barn! 

Nu har jag även hunnit ta en lång dusch och ligger och lyssnar på en ljudbok i sängen. Jag ska sova nu så även jag gör allt jag kan för att vara en glad och pigg Tjidtjie med massa tålamod imorgon. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats