En helt vanlig dag. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

En helt vanlig dag.

Idag fick jag sovmorgon och vad det gör för humöret! Nate har börjat ta nappen snabbare än förut på nätterna – även om han protesterar först – vilket ju också hjälper.

Men istället för att följa med Ciaran och hälsa på Mary (barnens farmor) stannade vi hemma idag. Tvättade, lagade en helt okej lasagne (jag äter ju fortfarande inte massa saker), målade Paw Patrol – hundar (Chloes nya hang up) och gjorde en trampolin av soffan och lite kuddar.

Medan jag städade undan efter middagen kollade Chloe på en film (hon var helt slut idag efter att ha varit vaken 2h inatt pga mardrömmar) och Nate möblerade om i hörnskåpet. Tillslut var jag tvungen att sätta mig ner och bara kolla på honom. När han for runt som en liten virvelvind över golvet och babblade för sig själv på sitt lilla språk. Det är rätt skönt att dela upp barnen ibland. Låta Nate få leka med allting utan en storasyster som springer efter och sätter sig på honom. Att kunna måla hundar med Chloe i knäet, lyssna när hon räknar upp vad de 6 hundarna heter utan att behöva avbryta för att plocka upp en skrikig lillebror.

Imorgon ska Ciaran hjälpa en vän att måla om huset och jag och barnen ska passa på att åka till köpcentret för att lämna tillbaka ett par byxor som var för små och plocka upp det sista inför semestern. Chloe har växt ur 50% av sina byxor senaste veckan, jag vill ha något nytt till midsommar och dopet och Nate behöver en UV-dräkt för nästa onsdag ska vi bada i våra vänners pool i Vallentuna! Snart är det semester!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats