Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En keyboard och mer packning.

Imorse fick Chloe öppna det stora paketet som hon fått av sin aajja och mormor (aajja = morfar på samiska och mormor är helt enkelt aajjas fru). Det var en keyboard! Så hon har spelat och sjungit mest hela dagen, vilket passat utmärkt eftersom jag har behövt slå in julklappar och packa och fixa mellis till imorgon och inte riktigt haft tid med henne. Jag är inte helt klar än men jag tror det mesta är under kontroll. Jag måste bara väga väskan för herregud vad med kläder vi har med oss. Men så är vi också tre personer som ska åka bort i två veckor.

DSC_0113DSC_0115

Nu håller Ciaran på att lägga Chloe och ska passa på att sova lite själv också, eftersom han ska jobba 21-07 och sen ska skjutsa oss till flygplatsen. Stackarn. Men i gengäld får han sova utan barn i en och en halv vecka sen så det går ingen nöd på honom. Jag behöver fixa iordning mackor och smoothie som vi kan ha till frukost imorgon i bilen. Sen ska jag fixa till det sista innan jag hoppas att jag kan gå och lägga mig relativt tidigt idag. Lunch har jag beställt och betalat på flyget vilket känns skönt eftersom vi flyger mitt i Chloes lunchtid. Känns skönt att slippa tänka på det och förhoppningsvis äter hon så hon håller sig glad hela flygresan. Just det, jag ska preppa ipaden full med filmer och spel ikväll också.

Vi säger så, så hörs vi imorgon! Wish us luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats