Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En lugn torsdag

Idag var jag uppe rätt tidigt, tog en dusch och var sen iväg till Ennis på ett möte. Efter det har jag pluggat (med hjälp av kaffe) och försökt intala mig själv att äta. Det är verkligen konstigt, hur jag tappat aptiten sen jag blev gravid! Ikväll blir det iaf köttbullar med mos och sås, det är jag rätt sugen på just nu i alla fall.

(null)

Torsdags-selfie med magen! Den har verkligen exploderat i storlek nu sista veckan. Som att kotten tog illa upp att barnmorskan tyckte hen såg liten ut och bestämde sig för att hets-växa lite.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats