En tand och feber och snor | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

En tand och feber och snor

I onsdags fick Chloe sin första tand! En liten rackare i underkäken som gick smärtfritt igenom men som tagit igen det i efterhand. Just nu sitter jag på sängen med en sovande dotter i famnen och det är omöjligt att lägga ner henne. Hon vaknar på en gång och så fort jag plockar upp henne igen så somnar hon om. Så håller vi på hela kvällen och natten är inte direkt bättre. Igår var jag vaken 1,5h och försökte lägga ner henne, utan resultat. Så det är bökigt och pipigt och lite febrigt och väldigt snorigt här just nu (var tvungen att hetsköpa en snorsug, ungen höll på att drunkna vid varje amning). Jag tror att en av anledningarna till att jag inte kan lägga ner henne är för att det är andra dofter här och helst vill krypa tillbaka in i min livmoder (vi armhålan eller eventuellt halsen). 

Men imorrn åker vi hem, då ska jag vila hela veckan. Sömnlösa nätter har tagit ut sin rätt, och den där förkylningen Chloe snappat upp har även börjat visa sig hos mig. Jag hoppas vi klarar oss från det värsta tills vi är hemma igen! Annars blir morgondagens resande inte jättekul.. 

  
Men vi tog oss ner på stan och lunchade med Linnsan idag i alla fall! Så mysigt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats