Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En utflyktsdag vid havet.

Igår packade vi in oss i bilen (herregud kan vi prata om hur lång tid det tar att få in en hel familj på två vuxna och två barn med packning och matsäck i en bil?) och åkte ut mot havet för att se nåt annat än vår trädgård en stund. Vi tajmade det så att barnen sov hela resan och när vi kom fram tog vi en promenad bland djuren på Moher Hill Farm. En liten bondgård där vi fick klappa ponysar och mata får och grisar och det med en fantastisk utsikt över de gröna fälten och havet.

Chloe matade en anka som nafsade henne i fingrarna och när ett får sen slafsade ner hela hennes hand fick hon nog och vägrade gå någon annanstans än till lekplatsen. Så vi gick dit och drack kaffe och åt våra smörgåsar medan barnen lekte med ett tyskt syskonpar. Så roligt att se hur Chloe och det tyska barnet pratade med varandra på olika språk och förstod exakt (nåja) vad den andra menade.

En fin dag som vi avslutade på restaurang här hemma i Shannon när vi var tillbaka. Så skönt att slippa laga mat en dag som denna. Bara avslappning och familjetid och fokus på våra underbara ungar. Chloe var ljuvlig hela dagen och det kändes riktigt fint att vi har möjlighet att göra sånt här. Små utflykter i det här otroligt vackra landet. Tack livet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats