Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En weekend i Frankfurt

Hej! Veckor har gått och jag har hunnit med att outa en graviditet (min egen), resa fram och tillbaka till Frankfurt och varit hos en logoped med min fina unge. Ska vi börja i rätt ände så är det kanske graviditeten vi ska prata om, men jag skriver på en dead line och Chloe kommer när som helst att avbryta så jag tänkte berätta om den eminenta helgen vi hade i Frankfurt förra helgen. Ciaran skulle åka dit med två kompisar, så jag och Chloe bestämde oss för att hänga med och hälsa på våra kompisar. Det resulterade i att jag inte var ensam med Chloe på resan dit eller hem (en resa som gick otroligt bra förövrigt), och sen hänga med våra kompisar och prata svenska och sånt som jag saknar när vi inte ses. Så hela lördagen och hela söndagen spenderade vi med att träffa de vi hann med. Mina nanny-barn som blivit stora, mina vänner som fått stora barn och däremellan strosade vi på stan, drack massa kaffe och pratade pratade pratade. Vi bodde hemma hos familjen K som skämde bort oss och jag fick åka tunnelbana och visa min stad för min dotter, Min dotter som inte hade tid att sova eller äta på hela helgen vilket resulterade i en kräkfest kvällen innan vi skulle åka hem. Jag hann bli lite svettig men hon mådde bättre nästa dag och vi fick vackert åka hem igen till vår gröna ö.

 

Det var underbart att träffa dom fina vännerna jag har i Frankfurt. Det känns sorgligt att inte få vara en del av deras vardag. Att få se Chloe leka med deras barn, och jag själv kunna gå ut och äta middag eller dricka en kaffe med personer jag gillar så mycket. Men helgen var fin, och jag är glad för det lilla i alla fall.

 

Nu är Chloe less och jag ska sluta knappa på iPaden. Till saken hör att det tog två timmar att skriva detta. Jag får återkomma med allt det andra jag har att berätta helt enkelt! Till exemplet det faktum att vi ska få en bebis i Juli…!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats