Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Första advent

Åh det hinner gå så väldigt många dagar mellan mina inlägg nu. Men helgen har varit bra, bättre än dagarna innan. Igår åkte vi nämligen in till Limerick och strosade runt på marknaden. Åt god korv med vantar på och kollade på människor. Chloe fick ett par nya skor som är varma och gosiga och sen somnade hon i bilen så jag fick handla alldeles själv (Ciaran satt kvar i bilen med henne, så skönt att i alla fall en gång slippa muta med diverse ting eller springa efter en galen ettåring). På kvällen kom Sonya och Vanessa över och lagade mat till mig i mitt kök. Sån lyx, få maten lagad och Chloe somnade innan varmrätten så jag fick till och med äta i lugn och ro! Sån himla fin kväll med systrarna. Massa mat och prat om både högt och lågt – på svenska. Det är skönt ibland, att få använda sitt eget språk. 
Idag är det första advent och första halvan av dagen kände jag mig alldeles bakis. Chloe sov till 9 imorse så vi skippade dagvilan och hoppade rakt in i eftermiddagen. Då piggnade jag till så vi satte på julmusik och bakade småkakor innan vi gick ut i trädgården och plockade löv och pinnar och åt sagda småkakor. Det blev en fin dag tillslut. 
Men nu sitter lillpigan i badet och det börjar bli dags att gå och lägga sig. Det finns en risk att jag somnar med henne ikväll, men jag ska försöka hålla mig vaken och börja skriva tackkorten efter bröllopet. Det tar lite tid, men förhoppningsvis får vi ut dom innan jul! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats