Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Framme i fjällen och en liten kusin

Det här med att blogga medan jag har ett barn i famnen börjar bli rutin. Det är endast då jag har en stund över. Igår åkte vi som sagt från Toftbyn (utanför Falun) till Storsätern och det tog prick hela dagen. Vi var fyra generationer i bilen (bara en sån sak) och fullt med packning och såklart kräk-snöade det och skiftade mellan minusgrader och plus. Det var snö överallt, halt som tusan och en trafik som hette duga. Vi hade också två barn i bilen som var lika sugna som oss på att åka bil. Så vi stannade i varenda by vi åkte genom och kom fram med två utslagna barn vid 22-tiden.

Så idag har det varit skönt att vara hemma. Eller hemma och hemma, jag, barnen och Celina åkte och hälsade på min lillebrors familj. Lilla, fina Olea som är så rund och go och gullig. Barnens kusin som är 5 dagar äldre än Nate (och ungefär hälften så stor).

32496640-5784-4353-B833-4B7F281F1D21

 

Nu ska jag fortsätta att försöka natta Nate. Han korvar och vaknar och grinar och rivs och blir inte nöjd dörren runt 1-tiden och det orkar jag inte med. Ikväll provar jag med ersättning mellan varven. Han kanske är hungrig, stor-killen min.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats