Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fredag hos oss med ljudbok och tvåårstrots

Jag ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på ljudbok. Det är definitivt dags att sova, men boken jag lyssnar på, eller snarare serien, är så spännande att jag knappt kan slita mig. Det är den sista serien som Margit Sandemo skrivit – Legenden om ljusets rike, och den samlar ihop båda mina favoritserier i en enda stor final. Jag hoppar mellan att vilja veta prick allt på en gång, och inte vilja lyssna en enda sekund till. Nåväl, det håller mig sysselsatt mellan disk och tvätt och yoga och lek och matlagning och bus och promenader. Ciaran har åkt till Liverpool över helgen, och jag och Chloe ska klara oss ensamma tills på måndag morgon då han kommer tillbaka igen. Jag hoppas att Vanessa har tid för lite häng och kanske en gnutta solsken så vi kan åka till en lekpark och springa runt några timmar. För där är hon alltid genomglad, vår unge som just nu kommit in i en period där hon är ganska arg. Arg över allt och – till synes – ingenting. Men så fyller hon ju snart två år också, lillpigan. Så lite terrible two ska vi väl ha här hemma hos oss också!

 

Tur hon är det finaste, gulligaste och roligaste lilla barnet jag någonsin har stött på. Chloesan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats